Wednesday, October 05, 2022
Obecné informace

Český gastroprůmysl se změní. Nepřežijí nejsilnější, ale ti, kdo se nejvíce přizpůsobí.

03 května, 2020

Specialista marketingu a obchodu popisuje, co se v českém gastroprůmyslu změní, až pandemie odezní. Věci by se mohly vrátit do normálu během několika měsíců, ale celá oblast hotelů restaurací a cateringu se bude muset naučit žít v nejistotě a implementovat vhodná organizační a technická opatření v reakci na hygienické předpisy. Nedostatek turistů povede k soustředění na místní obyvatele a otevřou se možnosti úplně novým konceptům menších provozoven.

Více na: https://www.forbes.cz/konzultant-pivovarskych-gigantu-nepreziji-nejsilnejsi-ale-ti-kdo-se-nejvice-prizpusobi-zmenam/

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek.

Web používá nezbytné cookies pro jejich fungování. Se souhlasem jsou zpracovávané preferenční a statistické cookies, které slouží pro zapamatování nastavení a měření návštěvnosti. Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies. Podrobnou úpravu můžete provést kliknutím na “Vlastní nastavení”. Své preference můžete kdykoliv změnit a souhlas odvolat kliknutím na “Cookies” v zápatí stránky. Volba pouze nezbytných cookies může mít vliv na funkčnost a výkon stránek.